شرکت مهندسی برناپرداز پایا 88544711-88544713 تهران - خیابان شریعتی - خیابان معلم - پلاک 107
یکی از معایب شبکه های اجتماعی
نبودن یا کم بودن حریم خصوصی برای کاربران است به طوری که افراد می توانند
به راحتی پروفایلتان ، دوستانتان و عکس هایتان را ببینند و آنرا ذخیره کنند . مشکل
وقتی حادتر می شود که بدانیم بسیاری از افرادی که در این شبکه ها حضور دارند اصلا
چیزی راجع به تنظیمات امنیتی پروفایلشان نمیدانند! ما در این پست سعی داریم روش
هایی را ذکر کنیم تا در ۶ مرحله حسابتان را ایمن کنید…
به گزارش شرکت مهندسی برنا
پرداز ؛ این ۶ مرحله برای حفظ امنیت شما در فضای
مجازی و جلوگیری از هک شدن است . پس به شما پیشنهاد می کنیم آنها را به درستی
انجام دهید . زیرا که حفظ اطلاعات و حفظ حریم خصوصی بسیار مهم است. به علت آنکه
ترجمه گزینه های فیس بوک به زبان فارسی کمی تا قسمتی گنگ و مبهم است، آموزش زیر بر
اساس زبان انگلیسی فیس بوک می باشد.
با هم به سراغ این ۶ گام می رویم :
گام اول :
چک کنید کاربران چگونه حساب شما را می بینند.
اینکه شما بدانید دیگران صفحه کاربری شما را چگونه می بینند،
راه خوبی است تا بفهمیم به چه تنظیماتی نیاز داریم و چه چیزهایی را باید تغییر
دهیم.
برای آنکه ببینید دیگران پروفایل شما
را چگونه مشاهده می کنند، وارد حساب کاربریتان شوید، بر روی آیکون چرخ دنده
در بالای صفحه کلیک کنید، به بخش Privacy
Setting رفته و روی timeline and tagging را انتخاب کنید.
پس از آن در محلی که نوشته شده “چه
کسی می تواند صفحه من را ببیند (Who
can see things on my timeline?)
گزینه View As
را در سمت راست Review what other people see in your
timeline بزنید. اگر پنجره
ای باز شده ok
کنید. پس از این کار صفحه شما همانگونه که برای عموم قابل نمایش است، نشان داده می
شود.
اگر شما دسترسی به صفحه خود را محدود
به دوستانتان کرده اید، سایرین تنها پروفایل شما و عکس بالای صفحه، یک لینک برای
تماس با شما ( که شما می توانید آن را محدود به دوستان دوستان خود کنید)،
افرادی که شما لایک کرده اید و گروه هایی که در آنها عضو شده اید را خواهند دید.
اگر می خواهید ببینید یک کاربر خاص پروفایل شما را چگونه مشاهده می کند، بر گزینه View as Specific Person در بالای صفحه کلیک کنید و نام آن فرد را
بنویسید.
برای تغییر این تنظیمات مجددا به
تنظیمات Timeline and Tagging وارد شده و گزینه Edit
را زده و در سمت راست Who
can see posts you’ve been tagged in on your timeline
و ”Who can see what others post on your
timeline?” را تنظیم
کنید. در این جا می توانید از لیست کشویی تنظیمات مد نظر خود را انتخاب کنید و پس
از پایان کار بر Close کلیک
کنید.
گام دوم :
مطمئن شوید که به طور امن صفحات فیس بوک را می بینید.
برای اینکه مطمئن شوید ارتباط شما با
فیس بوک امن است، در بخش تنظیمات حساب یا Account
Setting روی security
کلیک کنید و مطمئن شوید گزینه Secure
Browsing فعال است.، شما در
این بخش می توانید بخش امنیت حسابتان را مدیریت کنید و تغییراتی در آن دهید.
شما در این بخش می توانید دسترسی های مربوط را محدود کنید یا می توانید مشخص کنید
که با پورت https
وارد شوید یا http که ما به شما پیشنهاد می کنیم از https
استفاده کنید.
تنظیمات security
امکان مشاهده اطلاعات دستگاه هایی که با آن به فیس بوک وارد شده اید را می دهد.
برای قطع دسترسی یک دستگاه، edit در سمت راست را زده و گزینه Remove
در کنار مشخصات دستگاه وارد شده را بزنید. به همین صورت برای غیر فعال کردن یک یا
همه دسترسی دستگاه ها به فیس بوک، گزینه Edit در سمت راست Active Sessions
را زده و گزینه End
Activity یا End All Activity را بزنید.
گام سوم : تنظیم کنید که چه
کسانی پست های آینده شما را ببینند , چه کسانی با شما تماس بگیرند و چه کسانی با
شما دوست شوند
به منظور محدود کردن دسترسی به پست
های گذشته و آینده شما، در بخش Account
Setting گزینه Privacy
را بزنید. سپس در بخش Who
can see my stuff?(
چه افرادی می توانند فرستاده های من را ببینند؟) گزینه Limit Past Posts
را زده و Edit
در سمت راست Who can see Future posts را کلیک کنید. یک پیغام هشدار برای شما
نمایش داده می شود که می گوید این تغییرات قابل برگشت نیست و شما برای تغییر
دسترسی به پست های گذشته، باید تنظیمات پست ها را به صورت تک تک تغییر دهید.
بخش Who can contact me?
( چه افرادی می توانند با من تماس بگیرند؟) برای ایجاد محدودیت در ارسال تقاضای
دوستی از طرف دیگران و فیلتر کردن پیامهای دریافتی شما می باشد. در بخش Who can look me up? (چه افرادی می توانند ایمیل و شماره موبایل
من را ببینند؟) می توانید تنظیم کنید که سایرین شما را با آدرس ایمیل، شماره تلفن
یا پست هایتان از طریق موتورهای جستجو و ابزارهای مشابه پیدا کنند یا خیر.
گام چهارم :تنظیم کنید که چه افرادی
می توانند شما را در فرستاده هایشان تگ (برچسب) کنند.
شما تا این مرحله تعیین کرده اید که
چه کسانی می توانند صفحه شما را ببینند (گام اول). در این مرحله می توانید تنظیم
کنید که چه کسانی از دوستانتان بتوانند روی پروفایل شما پست بزنند و شما را تگ
کنند. این تنظیمات را می توانید از طریق تنظیمات Timeline and Tagging
انجام دهید. دو گزینه ای که در بخش Who
can post to my timeline?
زیر بخش Who can add things to my timeline? ، دوستان (Friends)
و فقط من (Only Me)
می باشد. اگر بخواهید پست هایی که شما در آن تگ شده اید را قبل از انتشار در
پروفایلتان بررسی کنید باید بر گزینه edit کلیک کنید و گزینه Enable
را از لیست کشویی انتخاب کنید.
در بخش How can I manage tags people add and tagging suggestions? ( چه کسانی می توانند من را تگ کنند؟) می
توانید امکانی را فراهم کنید که به شما امکان می دهد تگ هایی که افراد به پست های
شما اضافه می کنند را قبل از انتشار بررسی کنید، چه کسانی می توانند پست هایی که
شما در آن تگ شده اید را ببینند و تعیین کنید آیا عکس هایی که آپلود می شود و شما
در آن حضور دارید برچسب بخورند یا نه.
گام پنجم :تنظیم کنید که چه برنامه
هایی اجازه استفاده از اطلاعات شما را خواهند داشت؟
برخی از اپلیکیشن ها دسترسی کامل به
اطلاعات شما دارند و می توانند حتی به جای شما پست دهند، مثلا برنامه IFTTT
به کلیه فعالیت ها و پروفایل شما و دوستانتان (تاحدودی) دسترسی دارد.
برای این تنظیمات به بخش apps
موجود در تنظیمات فیس بوکتان بروید. در آنجا لیستی از برنامه ها از جمله آینه ،
یاهو و… وجود دارد که می توانید برای آنها فیلتر گذاری کنید و استفاده از
اطلاعاتتان توسط آنها را محدود کنید. Edit در کنار هر اپلیکیشن را زده و وارد
بخش تنظیمات اپلیکیشن شوید. در آنجا می توانید تعیین کنید چه کسانی آن برنامه را
ببینند (Visability of app) یا حتی آن اپلیکیشن ها را از طریق Remove app
حذف کنید. حتی می توانید با استفاده از Report app،
اسپم بودن آن اپلیکیشن را به فیس بوک گزارش دهید یا با انتشار دهنده آن اپ ارتباط
برقرار کنید و مشکلات اپلیکیشن را به وی اطلاع دهید.
اگر می خواهید دسترسی اپلیکیشن های
سایر دوستانتان به اطلاعاتتان را محدود کنید، گزینه Edit
در کنار Apps others use
را زده و تیک کنار دسته های اطلاعاتی لیست شده را بردارید که دیگر نتوانند از آن
اطلاعات استفاده کنند و در انتهای Save
changes را بزنید.
گام ششم : تبلیغات یس بوکتان را تنظیم
کنید
در حال حاضر فیس بوک استفاده از اطلاعات، عکس و نام شما در تبلیغات سایرین را غیر فعال کرده است اما شاید در آینده تغییر کند. اما برای اطمینان از اینکه از عکس و نام شما در آینده استفاده نشود، به بخشAds در پنل کناری تنظیمات حساب بروید و در بخش Third Party sites روی Edit کلیک کنید. از لیست کشویی زیر “If we allow this in the future, show my information to” روی No One کلیک کنید و تنظیمات را ذخیره کنید.
برچسب: برنا پرداز , فیس بوک , شبکه اجتماعی,
نویسنده: ملیکا قربانی